Nytt bolag för bevakning och parkeringshantering 1 mars!

Hej medlemmar!

Då missnöje från både medlemmar samt styrelse förekommit sedan en tid tillbaka när det gäller uppdraget Presäkra har haft för föreningen har detta avtal nu sagts upp och ett nytt tecknats. Det nya bolaget som får uppdraget att bevaka vårt område samt hantera parkeringen är Sydsec.

Avtalet med Sydsec startar 1/3 2023. I samband med förhandling av avtalet kom det till vår kännedom att den skyltning som idag sitter på området inte uppfyller kraven fullt ut. Dessa kommer därför bytas ut samt att vissa tillägg kommer göras för att förtydliga vad som gäller.

Det kommer även sättas upp streckkoder på 6 olika lyktstolpar på området. Dessa skannas av den ronderande väktaren för att säkerställa så den överenskomna rundan genomförts korrekt samt att det skickas rapporter vid varje avslutande rondering via mejl till styrelsen.

Styrelsen och Sydsec är överens om att ett god dialog med en till början täta uppföljningsmöten är receptet för ett på sikt gott samarbete. Hör gärna av er till styrelsen efter avtalets start om ni har synpunkter på deras genomförande eller eventuella frågeställningar.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Styrelsen